Mollaosman Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimiz, Topluma karşı sorumluluk duygusuna , hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip olmalı;Sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyoloğa açık, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen bir insan olarak yetişmelidir.

Misyon: Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarında, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan; Ailesini ,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.40
Isınma: Kaloriferli Isınma
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğrenciler çevre köylerden taşımalı olarak gelmektedir. Öğretmenler için ayrıca servis tahsis edilmemektedir. İlçede kalan öğretmenler birlikte araç ayarlayıp ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol Turnuvası, Satranç Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04425532025

Belgegeçer - (442) 553 2025

WEB - https://mollaosmanoo.meb.k12.tr

Adres - Elmalıdere Köyü Karayazı/ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Elmalıdere Köyü Karayazı/ERZURUM

Ulaşım Sabahları köy minibüsleri saat 08:00´a kadar ilçeye ulaşım sağlar. Ayrıca şahsi taksiler ilçe merkezine ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık: 16 İl Merkezine Uzaklık: 136